Krea-café

af aug, 2024

Kreacafe 3
Kreacafe 6
Kreacafe 4
Kreacafe 7
Kreacafe 5
Kreacafe 2

Region Sjælland – Retspsykiatrien Slagelse, afd. SL9

”Det er virkelig hyggeligt. Normalt er jeg ikke til sådan noget kreativt halløj, men det er faktisk en god måde bare at være sammen på”. Mandlig patient 30 år.

”Jeg kan rigtig godt lide at være kreativ, og det giver mig ro, når det hele er er lidt svært. Jeg er vant til at male og lave smykker derhjemme, så det betyder meget også at kunne gøre det her”. Kvindelig patient 40 år.

”Tiden går meget hurtigere, når man sidder og laver sådan noget, i stedet for man bare sidder på sin stue eller i sofaen. Det er lidt nemmere at komme ud og være sammen med andre”. Mandlig patient 42 år.

”Det er så hyggeligt, når vi kan lave sådan noget med patienterne, og personalet er også meget bedre til at komme ud i fællesmiljøet til patienterne. Man er bare gladere, når man går hjem”. Personale.

”Jeg ville bare gerne lave det her med patienterne hver dag. De er meget gladere både under og efter aktiviteten, og man glemmer lidt at vi er personale og de er patienter. Relationen bliver ligesom anderledes”. Personale.