Nyt el-klaver

af jun, 2024

El klaver 3
El klaver 1
El klaver 2

Region Hovedstadens Psykiatri – C270v lukket afsnit på Frederiksberg

Vi er meget glade for det nye el-klaver her på vores lukkede afsnit. Klaveret agerer samlingspunkt for vores ugentlige fællessang, hvor både patienter og personale synger i fællesskab. Klaveret danner den musikalske ramme og gør det muligt at deltage, hvad enten man synger højt eller hvis man har brug for og lyst til blot at lytte eller nynne stille med.

Klaveret bliver også brugt individuelt af patienter, som ønsker at spille for sig selv på stuen eller sammen med en anden. Når nogen spiller på klaveret, opstår der en særlig varm stemning i afsnittet.

Nogle af vores patienter siger:
”Når jeg hører klaveret spille og nogle af de andre begynder at synge, får jeg altid lyst til at sætte mig på afstand og lytte til dem. Det gør mig på en måde tryg”.
”Det er virkelig rart at kunne spille klaver, mens jeg er indlagt, ligesom jeg plejer at gøre derhjemme. Det føles som om jeg har mig selv mere med.”
”Det er så dejligt at synge sammen ved klaveret. Når vi er rigtig mange, opstår der en helt særlig stemning, og jeg kan mærke, at jeg er lidt mere glad bagefter.”

Tusind tak for klaveret. Det gør en forskel.